چه کسی به آمریکایی‌ها مشاوره غلط می‌دهد؟
منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
لینک دوستان
سرور مجازی ایران" >سرور مجازی ایران

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان گپ دوستانه و آدرس rahjooyan.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آخرین مطالب
دیگر موارد

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:







آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 626
:: کل نظرات : 11

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 34
:: باردید دیروز : 0
:: بازدید هفته : 98
:: بازدید ماه : 2690
:: بازدید سال : 8918
:: بازدید کلی : 364048
نویسنده : عبدالرضا جودکی
دو شنبه 16 خرداد 1401

 

روزنامه جوان در گزارشی نوشت: مرداد سال ۱۳۸۱ در هتل ویلارد شهر واشنگتن سخنگوی سازمان منافقین در برابر دوربین‌های رسانه‌های غربی حاضر شد و اعلام کرد اطلاعات دریافتی از منابع مخصوص می‌گوید جمهوری اسلامی ایران به سلاح اتمی دست یافته و لازم است جامعه جهانی یک تصمیم درست در برابر حکومت ایران بگیرد! چند روز بعد پنج سازمان اطلاعاتی در امریکا همراه با موساد اعلام کردند جزئیاتی از برنامه هسته‌ای را به دست آورده و اقدام علیه تهران مهم‌ترین دستور آن‌ها در آینده است.

در طول دو دهه گذشته یکی از مهم‌ترین ترفندهای گروهک تروریستی منافقین استفاده از «لابی‌های سیاسی» در امریکا بوده است. منافقین با پول‌پاشی در کنگره و مجلس نمایندگان امریکا برخی از شخصیت‌های سیاسی امریکا را جذب کرده و به کمک آن‌ها شگرد قدیمی ضد اطلاعات را به کار می‌گیرند. در میانه جنگ تحمیلی یکی از وظایف گروهک منافقین آن بود که از خاک عراق با داخل کشور تماس گرفته و منابع آلوده ایجاد کنند، پس از سقوط صدام این فرقه تروریستی همچنان از این شیوه استفاده و این بار هدف خود را در میان سیاستمداران غربی تعیین کرده است. گفته شده است هزینه‌های سنگین لابی سیاسی، برگزاری نشست‌های سالانه و میتینگ‌های خیابانی این گروهک را چند کانال مجزا از یکدیگر تأمین می‌کنند.

سال ۲۰۱۳ بود که سخنگوی این گروهک اعتراف کرد منابع مالی این فرقه تروریستی توسط دولت سعودی و یک دولت دیگر عربی تأمین می‌شود. روزنامه گاردین نیز در گزارشی مشابه نوشته است افسران موساد با این کالت تروریستی در ارتباط مستقیم بوده و برخی اطلاعات نادرست و ضد ایرانی به وسیله منافقین برای دفتر سناتورهای امریکایی ارسال می‌شود. در سال‌های اخیر به دلیل بدنامی سیاسی منافقین دولت‌های غربی از این گروهک تروریستی خواسته‌اند با شیوه «سفیدسازی» نیروی مزدور پروش دهد! رهگیری چند اقدام سیاسی و ضد ایرانی در کشورهای غربی به وضوح رد پای منافقین را نشان می‌دهد. گردانندگان کمپین‌هایی، چون «چهارشنبه‌های سفید» که در آن به ترویج بدحجابی پرداخته شده است، کمپین تحریم ورزش ایران و نیز تعدادی عملیات روانی با بستر ضد اسلامی نشان می‌دهد در پشت ماجرا منافقین نقش اول را بازی می‌کنند. یکی از اعضای رهایی یافته از این گروهک مخوف تروریستی در خاطرات خود نوشته است: «اعضای گروهک رجوی در دهه ۶۰ در خیابان با مسلسل به سوی مردم آتش گشوده و از پیرمرد ۹۰ ساله تا کودک سه ساله را به شهادت رساندند. همین گروه حالا رنگ عوض کرده و به جای تن کردن لباس سازمانی، در شبکه‌های اجتماعی پرسه زده و دست به ترور مجازی می‌زنند!»
این عضو سابق منافقین در ادامه نوشته است: «سازمان دستور داده است باید در ایران «بمب اجتماعی» را منفجر کرد؛ اشاره آن بود که از درون آنقدر فشار را زیاد کنیم که با تلنگری از بیرون (کمک نظامی خارجی) حکومت سقوط کند». ماجرای عجیبی است، گروهکی که روزگاری در خیابان‌های تهران با استفاده از بمب‌های مغناطیسی دست ساز دست به جنایت علنی می‌زد، این روزها با افزایش پیچیدگی در داخل بسترسازی کرده و با بازی در نقش دیده‌بان به دشمن گرای دروغین می‌دهد. گذر زمان نشان داده است اقدامات تخریبی منافقین جز هزینه سنگین افزوده‌ای برای دشمن نداشته است.

کمک‌های ایرانی و اسرائیلی به منافقین

البته این فقط شبکه پیچیده و آلوده منافقین نیست که با بزک کردن خود سعی دارد ضمن ایجاد التقاط اطلاعاتی در کشورهای غربی اهداف شوم خود را پیش ببرد. حسین هیکل روزنامه‌نگار ارشد مصری، تیرماه سال ۸۸ در گفتگو با شبکه الجزیره خبری قابل تأمل را بازگو کرده است. او گفته است: «فقط دو روز مانده به انتخابات در ایران، ۱۸ هزار پیام با محتوای تقلب در انتخابات و ضرورت اعتراض خیایانی در فیس‌بوک و توئیتر منتشر شده است. این پیام‌ها از سوی کاربران اسرائیلی ارسال شده است. دولت اسرائیل پس از سقوط رژیم پهلوی نفوذ استراتژیک خود در ایران را به صورت کامل از دست داده و حتی از سوی جمهوری اسلامی ایران مورد هدف قرار گرفته است.»
افشاگری روزنامه نگار مطرح مصری قابل تأمل است، زیرا سه روز پس از پایان انتخابات موسوی لاری وزیر کشور دولت اصلاحات و نیز محتشمی‌پور یک نشست خبری با حضور رسانه‌های خارجی در تهران برگزار و اعلام کردند در انتخابات تقلب شده و مردم باید در خیابان بمانند؛ در آن جلسه محتشمی‌پور با صدای بلند اعلام کرد آمدن مردم به خیابان یک هشدار به نظام است و تا ابطال همه صندوق‌ها ما پس نمی‌کشیم!
همزمان با ارسال این پیام از ایران به بیرون، باراک اوباما رئیس‌جمهور امریکا اعلام کرد از جنبش به اصطلاح سبز در ایران حمایت می‌کند، بعدها در ایمیل‌های فاش شده از هیلاری کلینتون مشخص گردید یک رابط از داخل ایران از جانب یکی از رهبران معترض به نتایج انتخابات (سران فتنه) با امریکایی‌ها ارتباط برقرار و درخواست کمک مالی کرده است! کلینتون در پاسخ به این نامه خواسته است نوع درخواست این رابط ایرانی مورد بررسی قرار گرفته و خواسته این فرد اجابت شود.
این سطح از خیانت به کشور تنها در ماجرای افشای ایمیل‌های وزیر خارجه امریکا باقی نماند، زیرا مدتی بعد یک ضد انقلاب فراری در لندن چند فایل صوتی منتشر کرد که در یکی از آن‌ها مهدی هاشمی رفسنجانی خواسته بود یک کانال ارتباطی با امریکا فراهم شود تا با اعمال تحریم‌های جدید علیه مردم ایران آتش فتنه روشن باقی بماند!

کنگره امریکا طبق درخواست این دست از اصلاح‌طلبان در سال ۲۰۰۹ تحریم‌های سنگینی علیه مردم کشورمان وضع کرد. بعدها مایکل لدین فاش کرد جنبش سبز شجره‌نامه‌ای تا سال ۱۹۸۰ (دهه شصت) دارد. معنای آن سخن برای مفسران سیاسی عیان و قابل تأمل است. محسن کنگرلو مشاور امنیتی موسوی (از سران فتنه) گفته است سال ۱۹۸۵ به امریکایی‌ها پاسپورت ایرلندی دادیم تا به تهران آمده و با برخی چهره‌های سیاسی دیدار کنند، ما عمداً از آن‌ها خواستیم پاسپورت جعلی با خود بیاورند! در آن روزها برخی با دادن اطلاعات غلط به واشنگتن ادعا کرده بودند در داخل ایران برخی آماده گفتگو با غرب هستند. در آن زمان امام (ره) در برابر این فتنه سنگین به تنهایی ایستادگی کرد.
 

تکرار مشاوره‌های خائنانه

دادن اطلاعات غلط به دشمن با هدف ایجاد فشار داخلی و خارجی بعدها باز هم تکرار شده؛ گراهایی، چون خالی بودن خزانه، آمادگی ایران برای گفتگو با امریکا بدون واسطه با اسم رمز کدخدا و سقوط اقتصاد کشور بدون FATF از جمله مواردی است که خسارت‌های فراوان پیش پای کشور گذاشته که به مراتب خطرناک‌تر از اقدامات اشرار مسلح ضد انقلاب در تاریخ معاصر کشورمان بوده است. اگر ضد انقلاب با دادن اخبار فیک به مقامات امریکایی سبب طراحی چند عملیات پوشالی و خفیف علیه جمهوری اسلامی ایران شده است، شبکه‌ای از کارشناسان دو تابعیتی در پوشش کارشناس در گذشته‌ای نه چندان دور سعی داشت اقتدار نظام را تحت تأثیر قرار دهد. تاوان خیانت این دست افراد کمتر از عملیات منافقین در تنگه چهار زبر نیست، آنچه رهبرانقلاب درباره خیانت مشاوران خائن در سخنرانی در حرم امام (ره) به آن اشاره کردند لایه‌هایی عمیق دارد.

***

نمایندگان اجاره ای غرب برای منافقین!

 

«منافقین» همایش سالانه خود را همواره با شرکت‌کنندگانی اجاره‌ای اداره می‌کرد، بدین شکل که به کارتن‌خواب‌ها و نیازمندان اروپایی پول‌های کلان می‌داد تا برای چند ساعت روی صندلی‌های سالن همایش بنشینند. روزنامه انگلیسی گاردین سال ۱۳۹۷ درباره نشست این گروهک در پاریس نوشته بود: «بخش زیادی از حاضران اتباع اروپای شرقی و پناهجویان سوری‌ای بودند که با وعده سفر توریستی رایگان به پاریس، به محل برگزاری این تجمع منتقل شده بودند.»

 

منافقین البته نشان داد به خاطر اشتراک منافع با غربی‌ها می‌تواند مقامات آن‌ها را هم همچون کارتن‌خواب‌های پاریس اجاره کند و به همایش خود بکشاند. چهار سال پیش و بعد از حضور جان بولتون، سیاستمدار امریکایی در همایش منافقین، روزنامه «واشنگتن پست» یادداشتی را در مورد او منتشر کرد.

 

نویسنده در این یادداشت، ضمن اشاره به اینکه گروهک منافقین مبالغی را به مقامات مختلف امریکایی پرداخت کرده است تا از آن‌ها حمایت و در همایش‌هایشان سخنرانی کنند، نوشت: «یک مقام سابق وزارت خارجه امریکا که در امور ایران فعالیت می‌کرد، به من گفت که بولتون نیز از این گروه پول دریافت کرده است.» واشنگتن پست با تأکید بر ارتباط نزدیک جان بولتون با گروه تروریستی منافقین، نوشت که او با تلاش‌هایش در سال ۲۰۱۲ توانست نام این گروه را از فهرست سازمان‌های تروریستی امریکا خارج کند.

 

این روزنامه با بیان اینکه گروهک منافقین در نظر مردم ایران به خاطر جنایت‌ها و ایستادن در کنار دشمن، به شدت منفور است، افزود: «اما این کار بولتون هم نتوانست نظر آن‌ها را درباره این گروه تغییر دهد.»

 

شبکه «ان. بی. سی» چند سال پیش در گزارشی اختصاصی به روابط میان گروهک منافقین و سیاستمداران امریکایی پرداخته بود. در بخشی از آن گزارش آمده بود: «اکنون، مجاهدین خلق هزاران دلار به سیاستگذاران امریکایی می‌پردازد تا در مراسم‌های این گروه سخنرانی کنند.»

 

«جوان استوکر» دبیر نشریه «دیفنس پست» که سال‌هاست بر فعالیت‌های این گروه متمرکز است، به ان. بی. سی گفته است که بر اساس برآورد او، «جان بولتون» ده‌ها هزار دلار از این گروهک پول دریافت و در ازای آن، برای آن‌ها تبلیغ کرده است. نشست امسال این گروهک تروریستی به صورت مجازی برگزار شد و افرادی از قبیل مایک پمپئو وزیر خارجه سابق، باب منندز رئیس کنونی دموکرات کمیته روابط خارجی سنای امریکا و برخی وزرای خارجه و دفاع پیشین فرانسه و انگلیس در آن علیه مردم ایران عقده‌گشایی کردند.

 

انتقاد ۲ تحلیلگر امریکایی از حضور مقامات این کشور در همایش منافقین

 

حالا و با شرکت دو عضو کنگره امریکا در همایش مجازی منافقین، این حضور مورد نقد و اعتراض دو تحلیلگر امریکایی قرار گرفته است. «مکس آبرامز» استاد دانشگاه و تحلیلگر ارشد امریکایی در زمینه مسائل مربوط به تروریسم که سابقه فعالیت در مرکز امنیت سایبری و داخلی اندیشکده «شورای روابط خارجی» را دارد، به نشست گروهک تروریستی منافقین واکنش نشان داد. او در دو پیام توئیتری به مواضع دولت امریکا و دستگاه حاکم بر مواضع دموکرات‌ها و جمهوریخواهان در واشنگتن در قبال گروهک تروریستی منافقین تاخت.

 

مکس آبرامز به توئیت یک خبرنگار مسائل ایران درباره سخنرانی وزیر خارجه سابق امریکا در این نشست پاسخ داد. آن خبرنگار نوشته بود: «مایک پمپئو، وزیر خارجه سابق ایالات متحده یکی از سخنرانان نشست سازمان مجاهدین خلق (گروهک تروریستی منافقین) در برلین بود. ایرانی‌های بسیاری از این گروه که قبلاً در لیست سازمان‌های تروریستی ایالات متحده بود، تنفر دارند.»

 

آبرامز، کارشناس مسائل مربوط به تروریسم در پاسخ به این توئیت نوشت: «آن‌ها (گروهک تروریستی منافقین برای امریکا) باارزش‌تر از آن هستند که تروریست باشند.» این تحلیلگر امریکایی در توئیت دیگری درباره گروهک تروریستی منافقین نوشت: «وقتی موضوع تغییر رژیم مطرح باشد، سیاست ایالات متحده این بوده است که به معنای واقعی کلمه با هر کسی غیر از خود آن رژیم همسویی کند، صرف‌نظر از اینکه آن‌ها از حمایت داخلی کمی برخوردار باشند، زنان را سرکوب کنند و حتی اسمشان القاعده باشد.»

 

«دنیل دوپتریس» یکی دیگر از تحلیلگران امریکایی مستقر در واشنگتن است که به حضور مقام‌های کنونی و سابق این کشور در نشست گروهک تروریستی منافقین واکنش نشان داد. او عضو اندیشکده امریکایی «اولویت‌های دفاعی» و ستون‌نویس بخش سیاست خارجی در «نیوزویک» است. دنیل دوپتریس در یک توئیت با استهزا نوشت: «تصورش را بکنید که یک نفر «کارشناس» مسائل ایران باشد و فکر کند سازمان مجاهدین خلق (گروهک تروریستی منافقین) یک جنبش اپوزیسیون مردمی و مشروع است و دولت ایالات متحده باید از آن حمایت کند. اوه خدای من.»

 

شرم بر دولتی که با دولت رئیسی مذاکره کند!

 

«استفان هارپر» نخست‌وزیر پیشین کانادا که سابقه طولانی در لفاظی‌ها و اقدامات ضدایرانی دارد هم در همایش منافقین شرکت کرد و یک سخنرانی ضدایرانی انجام داد. هارپر که در جریان سال‌های ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۵ نخست‌وزیری کانادا را بر عهده داشت، پیش از این در موضوع مذاکرات هسته‌ای ایران، ضمن ادامه مواضع به شدت ضدایرانی خود، کاملاً مواضعی هماهنگ با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اتخاذ کرده بود.

 

اظهارات جدید هارپر در کنفرانس سالانه منافقین با موضوع «اجلاس جهانی ایران آزاد» مطرح شد و بیست‌ودومین نخست‌وزیر کانادا در این اجلاس ضدایرانی پیروزی آیت‌الله «ابراهیم رئیسی» در انتخابات ریاست‌جمهوری ایران را نشانه‌ای از تشدید افراط‌گرایی در ایران توصیف کرد. هارپر در بخشی از سخنان خود با توهین به هر دولتی که با دولت آیت‌الله رئیسی همکاری کند، ادامه داد: «شرم بر هر دولتی در جهان که بنشیند و سعی کند در خصوص هر موضوعی با دولت تحت ریاست ابراهیم رئیسی مذاکره کند.»

 

مواضع دولت هارپر علیه جمهوری اسلامی به اندازه‌ای تند بود که روابط اتاوا و تهران در دوران دولت محافظه‌کار وی قطع شد. در کنفرانس سالانه منافقین، بسیاری از مقام‌های سابق از جمله «مایک پمپئو» وزیر خارجه دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق امریکا لفاظی‌هایی را علیه ایران مطرح کردند. گزارش‌ها حاکی از آن است که در اجلاس مجازی فوق، «یانز یانشا» نخست‌وزیر اسلونی، پمپئو و برخی نمایندگان کنگره از جمله «رابرت منندز»، «تد کروز»، «بن کاردین» و «کوین مک کارتی» و دیگر افراد سخنرانی کردند. پمپئو در این نشست بر لزوم پیشبرد تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران تأکید و از این تریبون برای دفاع از مواضع ضدایرانی دولت ترامپ نیز استفاده کرد.

 

انتقاد ایران از حضور برخی سیاستمداران غربی در مراسم منافقین

 

سعید خطیب‌زاده در توئیتی با انتقاد از برخی سیاستمداران غربی نوشت: «سیاستمداران خودفروخته غربی (از جمله پمپئو مفتخر به دروغگویی، تقلب و سرقت) خود را ارزان فروخته و در سیرکی به میزبانی اروپا شرکت کرده‌اند که توسط یک فرقه تروریستی برگزار شده که زمانی مورد حمایت صدام بود و دستش به خون ایرانی‌ها آغشته است. عطش سیری‌ناپذیر برای پول و عقده‌های ضدایرانی، به ریاکاری شرم‌آور غربی دامن زده است.»

 




:: بازدید از این مطلب : 264
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
مطالب مرتبط با این پست

.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.
درباره ما
به وبلاگ من خوش آمدید
منو اصلی
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب پربازدید